MAGIC FOAM CLEANER

RM59.90 RM25.00

klik butang dibawah untuk tempah


  • Dikawal Selia Oleh Bank Negara Malaysia
  • Penghantaran PERCUMA
  • 100% Penjual Bumiputera
  • Barang sampai baru bayar
  • Penghantaran pantas

klik butang dibawah untuk tempah

PENCUCI KOTORAN SERBA BOLEH

FOAM CLEANER ๐Ÿ˜
.
Cuci dalaman kereta & perkakas rumah tanpa air.. cuma biarkan 30 saat terus lap jer dah berkilat.. mudah kan ๐Ÿ‘
.
Bukan setakat tu jer.. barangan kulit, kusyen, jaket, karpet, fabrik, kasut sukan, tilam, perabot kayu, dapur berminyak semua dia kasi settle.

Handbag sis yang mahal tu kalau terkena kotoran degil pon boleh cuci dgn foam ni.. terus jadi mcm baru taww.

GUNA BUIH JE ๐Ÿงฝ
.
โœ… kesan serta merta
โœ… lebih bersih, bebas kotoran
โœ… hilangkan bau hapak & busuk
โœ… boleh guna untuk semua jenis permukaan


Testimoni daripada salah seorang sahabat kite.. Boleh tengok guys kesan foam cleaner multipurpose ni..

Fungsi :
Menghilangkan kotoran degil pada permukaan fabrik atau jenis leather tidak perlu menggunakan air dengan adanya teknologi foam๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€


Cara penggunaan :
Spray foam pada permukaan yg anda inginkan kemudian berus dgn menggunakan free brush yg diberi,selepas habis diberus anda lap dengan kering menggunakan kain yg bersih๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜siap!!!!


Sesuai digunakan :
-kusyen kereta
-atap kereta
-tilam
-kasut sekolah anak
-sofa dan perabot
-dimana2 sahaja anda inginkan



Cara Pembayaran